Zitgarant

Volledig uitbesteden van service en garantieclaims op zitmeubelen. Wie wil dat niet? Daarmee verzekert de meubelretailer of de meubelfabrikant zich van continuïteit in zijn after-sales, ook op momenten dat zijn personeelsbezetting door welke omstandigheid dan ook, even wat minder is.

Met ons serviceconcept Zitgarant bieden wij een flexibele en op maat gesneden ontzorging van de wettelijke, Europese 2 jaar volledige garantie. Ieder zitmeubel dat met Zitgarant geleverd wordt, krijgt bij een serviceverzoek de best mogelijke aandacht. Onze goed opgeleide servicemedewerkers weten in 94% van de gevallen, tijdens het eerste bezoek een garantieclaim op te lossen. Dat voelt wel zo prettig.

Wilt u meer informatie over de diverse mogelijkheden met Zitgarant? Bel 088 – 111 0550 of mail naar sales@oranjefurniturecare.com en wij doen u een op maat gesneden voorstel

Als klant van Zitgarant kunt u gebruik maken van de mogelijkheid om klachten op te lossen die niet binnen de reguliere service vallen. Denk hierbij aan algehele aanvuiling van de meubelstof en bijv. beschadigingen in het leder. Het normaal geldende consumententarief bedraagt € 240,- incl. BTW per bezoek. U krijgt als klant van Zitgarant een korting van 50% op dit tarief. Indien u hier gebruik van wenst te maken, dan kunt u zich wenden tot een van de medewerkers van het Service Centre.

5 JAAR PROBLEEMLOOS GENIETEN

zitgarant-folder