Protexx

De droom van een ieder die een nieuwe bank, zithoek of relaxfauteuil koopt, is een vlekkeloos lange levensduur. Helaas blijkt dit maar al te vaak ook echt een droom te zijn. Een vlek die niet meer te verwijderen is, blijft een ergernis voor zowel de bezitter van het meubel als de leverancier. Immers, de klant is niet meer gelukkig met zijn aankoop en ontevreden klanten komen niet vaak meer terug.

Dan biedt Protexx de ultieme oplossing voor alle zitmeubelen gestoffeerd met leder, meubelstof of leatherlook. Jarenlange bescherming tegen snel indringen van vuil en vloeistof, gecombineerd met de professionele ondersteuning op het moment dat het even niet lukt om een vlek zelf te verwijderen. Wie wil dat niet? Onze professionele servicemedewerkers bezoeken de klant aan huis en verwijderen de vlek zonder verdere kosten voor de consument of meubelleverancier.

Bent u een meubelwinkel of bent u meubelfabrikant en wilt u meer weten over Protexx, mail naar sales@oranjefurniturecare.com of
bel naar 088 – 111 0550

Als klant van Protexx kunt u gebruik maken van de mogelijkheid om klachten op te lossen die niet binnen de reguliere service vallen. Denk hierbij aan algehele aanvuiling van de meubelstof en bijv. beschadigingen in het leder. Het normaal geldende consumententarief bedraagt € 240,- incl. BTW per bezoek. U krijgt als klant van Protexx een korting van 50% op dit tarief. Indien u hier gebruik van wenst te maken, dan kunt u zich wenden tot een van de medewerkers van het Service Centre.

3 JAAR PROFESSIONELE SERVICE & GARANTIE

2746-Protexx-3-jaar-TLL-dhz-folder-dicht

5 JAAR PROFESSIONELE SERVICE & GARANTIE (DHZ)

2843-Protexx-5-jaar-folder-textiel-DHZ-NL-dicht

5 JAAR PROFESSIONELE SERVICE & GARANTIE
(DHZ)

2850-Protexx-5-jaar-folder-leder-DHZ-NL-dicht

5 JAAR PROFESSIONELE SERVICE & GARANTIE (PROFF)

2851-Protexx-5-jaar-folder-textiel-PROFF-NL-dicht

OPTIMALE BESCHERMING VOOR UW KARPET

2853-Protexx-5-jaar-folder-carpets-textile-NL-dicht

UW SLAAPMEUBILAIR OPTIMAAL BESCHERMD

2893-Protexx-5-jaar-folder-boxspring-textile-NL-dicht