All in House Service

Een nieuwe zithoek is een kostbaar bezit waarvan de koper jarenlang wil genieten en het liefst zonder zorgen. Zowel de meubelzaak als de meubelfabrikant heeft er alle baat bij dat de consument een tevreden consument is en blijft. Hij of zij verwacht een optimale service en snelle actie op een klachtmelding, zelfs wanneer het naar de letter geen garantiemelding zou zijn. Op dit snijvlak waar garantie overgaat in service, biedt All in House Service de uitkomst, voor zowel meubelleverancier als consument.

5 jaar lang zorgeloos genieten, dat biedt de unieke All in House Service. Zelfs wanneer er onverhoopt een glas wijn over de stof wordt gemorst, bieden wij een oplossing. Onze professionele servicemedewerkers bezoeken de klant aan huis en lossen dit probleem op zonder verdere kosten voor de consument of meubelleverancier.

Bent u een meubelwinkel of bent u meubelfabrikant en wilt u meer weten over de All in House Service, mail naar sales@oranjefurniturecare.com of bel naar 088 – 111 0550

Als klant van All in House Service kunt u gebruik maken van de mogelijkheid om klachten op te lossen die niet binnen de reguliere service vallen. Denk hierbij aan algehele aanvuiling van de meubelstof en bijv. beschadigingen in het leder. Het normaal geldende consumententarief bedraagt € 240,- incl. BTW per bezoek. U krijgt als klant van All in House Service een korting van 50% op dit tarief. Indien u hier gebruik van wenst te maken, dan kunt u zich wenden tot een van de medewerkers van het Service Centre.

5 JAAR PROFESSIONELE SERVICE & GARANTIE

AIHS-5-NL-612020

3 JAAR PROFESSIONELE SERVICE & GARANTIE

AIHS-3-NL-612020

5 JAAR PROFESSIONELE SERVICE & GARANTIE

aihs-boxspring-folder